fbpx

Homebox de enige geisoleerde brievenbus

Homebox - de geïsoleerde brievenbus

De Homebox is voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Met recht is de Homebox de geïsoleerde brievenbus.

 

Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend

(U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3.s-1, luchtdichtheidsklasse 3), Een must have voor iedere woning.

 

Daarnaast is de Homebox ook nog eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB.

 

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium in de kleuren blank, zwart en in ALUINOX (past perfect bij RVS deurbeslag). De kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), zwart (RAL 9005), crème wit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).  

 

De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand en is zowel horizontaal als verticaal te monteren. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. 

 

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

 

 

Diverse Homebox breedtes

 

 

Homebox verlengstuk

 

Met een schachtverlenger kunnen dikkere kozijnen of deuren tot 100 mm dik ook voorzien worden van een Homebox. De schachtverlengers zijn los verkrijgbaar.

 

Bestellen Meest gestelde vragen

 

Homebox de geïsoleerde brievenbus in het grijs Homebox de geïsoleerde brievenbus in het wit Homebox de geïsoleerde brievenbus in het cremewitHomebox de geïsoleerde brievenbus in het cremewitHomebox de geïsoleerde brievenbus in het cremewit

 


 

De werking van de Homebox is getest door het onafhankelijke bouwfysisch bureau Peutz. Peutz heeft gemeten dat de Homebox een U-waarde heeft van 1,23 W/m2.K.

Door deze isolatiewaarde is de Homebox uniek in de markt. De geïsoleerde brievenbus.

 

Meer weten over het onderzoek? Kijk dan bij 'downloads' of klik op de onderstaande button! 

 

Bekijk het rapport (NL)  Bekijk het rapport (Eng) 

 

 

 

 

De Homebox is getest op de luchtdoorlatendheid oftewel de Qv;10 door Kiwa Dak- en Geveladvies B.V.

Kiwa BDA heeft gemeten dat de Homebox een Qv;10-waarde heeft van 0,0000665 dm3.s-1

(luchtdichtheidsklasse 3)

Door deze extreem luchtdichte eigenschap is de Homebox de enige brievenbus die tochtvrij en kierdicht is. Kortom, de geïsoleerde brievenbus.

 

Meer weten over het onderzoek? Kijk dan bij 'downloads' of klik op de onderstaande button!

 

Bekijk het rapport (NL) Bekijk het rapport (English)

 

Rapport van Peutz

De geluidsisolatie van de Homebox is getest door het onafhankelijke bouwfysisch bureau Peutz. Peutz heeft gemeten dat de Homebox het geluid tot Dn,e,w = 56dB isoleerd. Door deze isolatiewaarde is de Homebox uniek in de markt.

Meer weten over het onderzoek? Kijk dan bij 'downloads' of klik op de onderstaande button!

 

Bekijk het rapport (NL) Bekijk het rapport (English)

Homebox

Schot Marketing en Communicatie
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl