fbpx

HomeBox de enige geisoleerde brievenbus

Over ons

Ons idee voor een tochtvrije brievenbus is ontstaan, omdat er op dit moment alleen borstels of niet goed sluitende binnenkleppen verkrijgbaar zijn. Beiden laten nog steeds tocht door en heffen het probleem van tocht en kou niet op.

 

Homebox verpakking

Het bleek voor ons een uitdaging om een goede tochtvrije brievenbus te ontwerpen én op de markt te brengen. Na veel brainstormen en diverse prototypes gemaakt te hebben, hebben wij een uitstekende oplossing gevonden. Ons idee overtreft zelfs onze eigen verwachtingen want hij is nóg beter geworden dan onze eerste bedoeling was. De Homebox is niet alleen tochtvrij maar ook isolerend en kierdicht!

 

We hebben de techniek van een “passiefhuis”-kozijn vertaald naar de brievenbus. Het is een tochtvrije en isolerende brievenbus geworden, voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor is de tochtvrije, kierdichte en isolerende werking van de brievenbus (U-waarde = 1,23 W/m2.K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3s-1, luchtdichtheidsklasse 3) zelfs beter dan de huidige kozijnen en deuren. Daarnaast is de Homebox ookn og eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB. Wij zijn daarom van mening dat onze brievenbus een welkome aanvulling c.q. oplossing in de markt is. We noemen onze innovatieve brievenbus de Homebox.

 

De Homebox wordt via onze eigen onderneming, TRIM Trading BV op de markt gebracht.

Homebox

Schot Marketing en Communicatie
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl