fbpx

HomeBox de enige geisoleerde brievenbus

Homebox - de moderne brievenbus

Op zoek naar een moderne brievenbus? Eentje die de looks heeft, maar ook de brains? Naast de goede looks, heeft de Homebox twee kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, die weer een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Goede looks en geïsoleerd. De moderne brievenbus.

 

Door zijn betaalbaarheid, design uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend

(U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3.s-1, luchtdichtheidsklasse 3), is de Homebox dé moderne brievenbus, een must have voor iedere woning.

 

Daarnaast is de Homebox ook nog eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB.

 

Bestel de Homebox

 

Moderne brievenbus

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium in de kleuren blank, zwart en in ALUINOX (past perfect bij RVS deurbeslag). De kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), zwart (RAL 9005), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).  

 

De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. 

 

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

 

 

Diverse Homebox breedtes

 

 

Homebox verlengstuk

 

Met een schachtverlenger kunnen dikkere kozijnen of deuren tot 100 mm dik ook voorzien worden van een Homebox. De schachtverlengers zijn los verkrijgbaar.

 

Bestellen Meest gestelde vragen

 

Homebox moderne brievenbus in het grijs Homebox moderne brievenbus in het wit Homebox moderne brievenbus in het cremewit

 

 
 

Homebox

Schot Marketing en Communicatie
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl