fbpx

Homebox de enige geisoleerde brievenbus

Brievenbus tochtafsluiter - Homebox

De Homebox is de perfecte brievenbus tochtafsluiter. De Homebox is voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, die een isolerende werking heeft. Ook is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Met recht is de Homebox de perfecte brievenbus tochtafsluiter.

 

Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend

(U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3.s-1, luchtdichtheidsklasse 3), Een must have voor iedere woning.

 

Daarnaast is de Homebox ook nog eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB.

 

 

Design brievenbus tochtafsluiter

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium in de kleuren blank, zwart en in ALUINOX (past perfect bij RVS deurbeslag) De kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), zwart (RAL 9005), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).  

 

De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. 

 

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

 

 

Diverse Homebox breedtes

 

 

Homebox verlengstuk

 

Met een schachtverlenger kunnen dikkere kozijnen of deuren tot 100 mm dik ook voorzien worden van een Homebox. De schachtverlengers zijn los verkrijgbaar.

 

Bestellen Meest gestelde vragen

 

Homebox de brievenbus tochtafsluiter in het grijs Homebox de brievenbus tochtafsluiter in het wit Homebox de brievenbus tochtafsluiter in het cremewit

 

 
 

Homebox

Schot Marketing en Communicatie
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl