fbpx

HomeBox de enige geisoleerde brievenbus

Brievenbus tochtklep - Homebox

De Homebox is de perfecte brievenbus tochtklep. Sterker nog, met een Homebox heeft u geen aparte brievenbus tochtklep meer nodig! De Homebox is namelijk voorzien van twee kleppen met kierdichtingen. Dit zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat. Stilstaande lucht heeft een prima isolerende werking. De buitenste klep is geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Met recht is de Homebox de perfecte brievenbus tochtklep.

 

Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend

(U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3.s-1), Een must have voor iedere woning.

 

Daarnaast is de Homebox ook nog eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB.

 

Met een Homebox is een brievenbus tochtklep overbodig, want deze zit in het ontwerp ingebouwd.

 

 

Design brievenbus tochtklep

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium (RVS look) en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).  

 

De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. 

 

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

 

 

Diverse Homebox breedtes

 

 

Homebox verlengstuk

 

Met een schachtverlenger kunnen dikkere kozijnen of deuren tot 100 mm dik ook voorzien worden van een Homebox. De schachtverlengers zijn los verkrijgbaar.

 

Bestellen Meest gestelde vragen

 

Homebox de brievenbus tochtklep in het grijs Homebox de brievenbus tochtklep in het wit Homebox de brievenbus tochtklep in het cremewit

 

 
 

Homebox

Schot Marketing en Communicatie
Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl